KANTOOR

Advocatenkantoor Wolters is opgericht door advocaat mr. A.L. (Annette) Wolters-van Soest.

Annette Wolters is een zeer ervaren en deskundig advocaat.
Klanten merken dat zij van haar vak houdt en dat zij met passie haar werk verricht.


>Annette Wolters is sinds januari 1995 werkzaam in de juridische wereld.
Klanten omschrijven haar als 'deskundig, betrokken, persoonlijk, snel, gedreven'.

Werkterrein
Zij werkt als advocaat op het gebied van het Arbeidsrecht, het Ondernemingsrecht en het Contractenrecht (Diensten).
Zij is al jarenlang specialist arbeidsrecht (Grotius cum laude en lid VAAN) én al jarenlang deskundig ten aanzien van contracten, overeenkomsten, algemene voorwaarden, onrechtmatige daad, aansprakelijkheid, incasso, beslaglegging en gerechtelijke procedures.

Annette Wolters staat als advocaat in Nederland ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA); het adres van de NOvA is Prinses Beatrixlaan 5, 2595 AK Den Haag.

Kennis
Annette Wolters deelt graag haar kennis met u.

Zij geeft graag presentaties -lezingen, cursussen- en schrijft artikelen en blogs.

Zo geeft zij bijvoorbeeld aan werkgevers en ondernemers presentaties over de Wet Werk en Zekerheid (WWZ), het huidige arbeidsrecht en ontslagrecht. Ook worden presentaties gegeven over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB).

Elk jaar schoolt Annette Wolters zich in het arbeidsrecht, in het ondernemingsrecht en in het contractenrecht. Zij volgt daartoe o.a. meerdere cursussen / opleidingen per jaar (meer dan het in het kader van permanente educatie voorgeschreven aantal cursussen).

Betrokken
Daarnaast vindt zij het belangrijk een goed contact met haar klantenkring te onderhouden en is zij lid van diverse netwerkorganisaties.
Ook is zij als vrijwilliger betrokken bij diverse maatschappelijke organisaties.

Werkervaring
Haar werkervaring heeft zij opgedaan bij diverse kantoren waardoor zij een brede kijk heeft op de aan haar voorgelegde vragen en conflicten.
Zij begrijpt niet alleen waar ondernemers mee te maken krijgen, maar ook waar particulieren mee worden geconfronteerd.

Bedrijven, ondernemers, werkgevers worden bijgestaan; ook particulieren, werknemers worden bijgestaan.

Omdat Annette Wolters het belangrijk vindt om niet alleen maar op één rechtsgebied deskundig te zijn, is zij ook altijd op de gebieden ondernemingsrecht en contractenrecht werkzaam gebleven en houdt zij ook die kennis jaarlijks op peil.
Inmiddels is zij als advocaat ook al enige jaren Intervisie Gespreksleider en mediator.
Ook Mediation kan dan ook als Dienst worden aangeboden, evenals advisering over mediation.

Annette Wolters doet als advocaat zelf ook al enige jaren aan gestructureerde feedback door deel te nemen aan een intervisiegroep.


Advocatenkantoor Wolters
In januari 2012 heeft Annette Wolters haar eigen advocatenkantoor opgericht en sindsdien is Advocatenkantoor Wolters een feit. Gestart in 2012 in Veenendaal aan de Newtonstraat 3. Per mei 2016 heeft Advocatenkantoor Wolters meer bespreekruimte en voldoende parkeerruimte en is het kantoor gevestigd in een kantoorpand in Rhenen aan de Herenstraat 78. Vanuit de nieuwe locatie worden gemakkelijk diverse regio's bestreken waaronder de Valleiregio (de Gelderse Vallei), de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug.

>Ter ondersteuning is verder werkzaam mr. H. (Hans) Wolters.  
Hans Wolters is jurist (voormalig advocaat). Hij is sinds september 1999 werkzaam in de juridische wereld. Ook hij beheerst het juridische vak -arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht- als geen ander. Aan het begin van zijn juridische carrière heeft Hans al samengewerkt met Annette. Nu richt hij zich ook op het officemanagement van het kantoor.

Waarneming
Mocht vervanging of waarneming nodig zijn, dan kan dat binnen het kantoor: door mr. H. Wolters worden uitgeoefend. Mocht het dan nog nodig zijn, dan kan en zal hij externe advocaat inschakelen voor vervanging of waarneming. Zo is bijvoorbeeld bijstand van een advocaat niet verplicht in het geval van een gerechtelijke procedure bij de sector kanton van de Rechtbank.
Kantoor bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en tot op heden is vervanging of waarneming niet nodig geweest.


Het logo AW staat niet alleen voor Advocatenkantoor Wolters, maar ook voor Annette Wolters;

een advocaat met een passie, namelijk het recht voor ondernemers en particulieren toegankelijk te maken.