Sparren
Klankborden
Coachen

Adviseren Onderhandelen
Procederen

Conflictmanagement
Naar rechter of naar mediator?

KANTOOR

Advocatenkantoor Wolters is opgericht door advocaat mr. A.L. (Annette) Wolters-van Soest.

Annette Wolters is een zeer ervaren en deskundig advocaat.
Zij houdt van haar vak en verricht met passie haar werk.
>Annette Wolters is sinds januari 1995 werkzaam.
De kernwoorden die haar omschrijven zijn: deskundig, betrokken, persoonlijk, snel en gedreven.

Werkterrein
Zij werkt als advocaat op het gebied van het Arbeidsrecht, het Ondernemingsrecht en het Contractenrecht (Diensten).
Zij is al jarenlang specialist arbeidsrecht (Grotius cum laude en lid VAAN) én al jarenlang deskundig ten aanzien van contracten, overeenkomsten, algemene voorwaarden, onrechtmatige daad, aansprakelijkheid, incasso, beslaglegging en gerechtelijke procedures.


Kennis
Annette Wolters deelt graag haar kennis met u.

Zij geeft graag presentaties -lezingen, cursussen- en schrijft artikelen en blogs.

Zo geeft zij bijvoorbeeld aan werkgevers en ondernemers presentaties over de Wet Werk en Zekerheid (WWZ), het huidige arbeidsrecht en ontslagrecht. Ook worden presentaties gegeven over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB).

Elk jaar schoolt Annette Wolters zich in het arbeidsrecht, in het ondernemingsrecht en in het contractenrecht. Zij volgt daartoe o.a. meerdere cursussen / opleidingen per jaar (meer dan het in het kader van permanente educatie voorgeschreven aantal cursussen).

Betrokken
Daarnaast vindt zij het belangrijk een goed contact met haar klantenkring te onderhouden en is zij lid van diverse netwerkorganisaties.
Ook is zij als vrijwilliger betrokken bij diverse maatschappelijke organisaties.

Werkervaring
Haar werkervaring heeft zij opgedaan bij diverse kantoren waardoor zij een brede kijk heeft op de aan haar voorgelegde vragen en conflicten.
Zij begrijpt niet alleen waar ondernemers mee te maken krijgen, maar ook waar particulieren mee worden geconfronteerd.

Bedrijven, ondernemers, werkgevers worden bijgestaan; ook particulieren, werknemers worden bijgestaan.

Omdat Annette Wolters het belangrijk vindt om niet alleen maar op één rechtsgebied deskundig te zijn, is zij ook altijd op de gebieden ondernemingsrecht en contractenrecht werkzaam gebleven en houdt zij ook die kennis jaarlijks op peil.
Inmiddels is zij als advocaat ook al enige jaren Intervisie Gespreksleider en MfN - registermediator.
Ook Mediation kan dan ook als Dienst worden aangeboden.

Annette Wolters doet als advocaat zelf ook al enige jaren aan gestructureerde feedback door deel te nemen aan een intervisiegroep.

Ook als MfN-mediator neemt zij jaarlijks deel aan intervisiebijeenkomsten bij een erkend opleidingsinstituut en houdt zij ook op die manier haar vaardigheden op peil.

Advocatenkantoor Wolters
In januari 2012 heeft Annette Wolters haar eigen advocatenkantoor opgericht en sindsdien is Advocatenkantoor Wolters een feit. Gestart in 2012 in Veenendaal aan de Newtonstraat 3. Per mei 2016 heeft Advocatenkantoor Wolters meer bespreekruimte en voldoende parkeerruimte en is het kantoor gevestigd in een kantoorpand in Rhenen aan de Herenstraat 78. Vanuit de nieuwe locatie worden gemakkelijk diverse regio's bestreken waaronder de Valleiregio (de Gelderse Vallei), de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug.

>Ter ondersteuning is verder werkzaam mr. H. (Hans) Wolters.

Hans Wolters is jurist. Hij is sinds september 1999 werkzaam in de juridische wereld. Ook hij beheerst het juridische vak -arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht- als geen ander. Aan het begin van zijn juridische carrière heeft Hans al samengewerkt met Annette. Nu richt hij zich ook op het officemanagement van het kantoor.Het logo AW staat niet alleen voor Advocatenkantoor Wolters, maar ook voor Annette Wolters;

een advocaat met een passie, namelijk het recht voor ondernemers en particulieren toegankelijk te maken.