Einde overeenkomst

EINDE OVEREENKOMST

Overal wordt samengewerkt. Het is geweldig zolang als het goed gaat. Maar wat als dat niet meer het geval is?


Samenwerking

Samenwerking in zaken dient goed te worden vastgelegd in een overeenkomst, juist in het begin. Dat kan veel gedoe voorkomen. Wat willen de ondernemers, wat wil de werkgever van de werknemer? Wat mogen de contractspartijen van elkaar verwachten? Waar dienen zij zich aan te houden? Hoe dienen ze uit elkaar te gaan als het niet meer loopt? Dat is allemaal te regelen.


Verbreken

Dan is het zover. U bent er klaar mee. Het geduld is op, de samenwerking kan wat u betreft niet snel genoeg eindigen. En dan komt u bij ons. Liefst in een zo vroeg mogelijk stadium. Afhankelijk van de aard van de samenwerking gelden bepaalde regels. Een einde overeenkomst van opdracht of een einde arbeidsovereenkomst lijkt wellicht makkelijk, maar vergt wel de juiste aanpak. Procederen kan soms nodig zijn, maar wordt als dat mogelijk is vermeden. De aanpak varieert per zaak, waarbij uw belangen centraal staan.


Actie

Het is goed niet alleen uw rechten te kennen, maar ook uw plichten. Laat u tijdig voorlichten door een advocaat. Heeft u juridisch gezien uw zaken op orde?


Zorg dat u weet hoe en wanneer u moet handelen.


Advocatenkantoor Wolters adviseert met name ondernemers en werkgevers over arbeidsrecht, ontslagrecht en contractenrecht.


Vragen?

Stel ze aan:


mr. A.L. (Annette) Wolters-van Soest

Advocaat

06-57561094


Advocatenkantoor Wolters

Arbeidsrecht | Ondernemingsrecht | Contractenrecht

info@advocatenkantoorwolters.nl

www.advocatenkantoorwolters.nl


22 maart 2017