PROBLEMEN OP DE WERKVLOER?

PROBLEMEN OP DE WERKVLOER?

Werkgever en werknemer hebben met elkaar te maken. Regelmatig adviseer ik over die arbeidsverhoudingen. Gaat het bij u goed op de werkvloer?

Aandacht voor de werkvloer

Verloopt het werk goed of hapert het ergens? Is het duidelijk voor een werknemer wat van hem/haar wordt verwacht? Functioneert een medewerker naar behoren? Zijn de verhoudingen wellicht onderling verziekt? Geeft een leidinggevende goed sturing? Heeft een medewerker zich ziek gemeld? Zijn er op de werkvloer wellicht meer medewerkers dan er werk voor is?

Aanpakken

In de waan van de dag herkent een werkgever of een werknemer sommige signalen niet of niet meteen. Soms wil men ze niet zien. Het is echter van belang om tijdig signalen van problemen op de werkvloer op te pakken. Die problemen hebben ook een juridisch aspect. Zo kan bijvoorbeeld het niet juist reageren op en na een ziekmelding of ten aanzien van ontslag (bijvoorbeeld ontslag op staande voet) grote gevolgen hebben.

Actie

Problemen op de werkvloer? Laat u tijdig bijstaan door een advocaat. Als advocaat ben ik gespecialiseerd in het verlenen van hulp bij problemen op de werkvloer. Ik adviseer ten aanzien van onder andere disfunctioneren, ziekte en ontslag. Heeft u juridisch gezien uw zaken op orde?

Zorg dat u weet hoe en wanneer u moet handelen.

Advocatenkantoor Wolters adviseert over arbeidsrecht, ontslagrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht.

Vragen?

Stel ze aan:

mr. A.L. (Annette) Wolters-van Soest

Advocaat | MfN-mediator

06-57561094

Advocatenkantoor Wolters

Arbeidsrecht | Ondernemingsrecht | Contractenrecht |

Mediation

info@advocatenkantoorwolters.nl

www.advocatenkantoorwolters.nl


8 juni 2022

Wed, 08 June