DUURZAME INZETBAARHEID

DUURZAME INZETBAARHEID

Een puur zakelijke samenwerking of een samenwerking tussen werkgever en werknemer?

Bij beide vormen van samenwerking is duurzame inzetbaarheid veelal het streven.

Zakelijke samenwerking

Als ondernemer wilt u dat uw bedrijf duurzaam ingeschakeld wordt door uw relaties. Duidelijkheid is erg belangrijk in het bedrijfsleven. Een goed contract en algemene voorwaarden zijn van waarde. Samenwerkingsgeschillen kunnen dan veelal worden voorkomen.

Het ondernemingsrecht en het contractenrecht bieden aan ondernemers mogelijkheden om de piketpalen van de samenwerking uit te zetten.

Samenwerking werkgever/werknemer

Als werkgever wilt u uw personeel duurzaam inzetten, op goede wijze en zo flexibel mogelijk. Beleid is erg belangrijk, zeker in een krappe arbeidsmarkt. Van aanname via beoordeling tot uiteindelijk ontslag dient een werkgever strategisch te handelen. Zo kan ook ziekteverzuim zoveel mogelijk worden voorkomen door tijdig de juiste stappen te nemen.

Het huidige arbeidsrecht en ontslagrecht bieden een werkgever mogelijkheden om personeel te leiden en in te grijpen als het niet goed gaat.

Actie

Problemen in de samenwerking, op de werkvloer? Laat u tijdig bijstaan door een advocaat. Als advocaat ben ik gespecialiseerd in het verlenen van hulp bij samenwerkingsproblemen. Ik adviseer ten aanzien van onder andere aandeelhoudersgeschillen, disfunctioneren, ziekte en ontslag. Heeft u juridisch gezien uw zaken op orde?

Zorg dat u weet hoe en wanneer u moet handelen.

Advocatenkantoor Wolters adviseert over arbeidsrecht, ontslagrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht.

Vragen?

Stel ze aan:

mr. A.L. (Annette) Wolters-van Soest

Advocaat | MfN-mediator

06-57561094

Advocatenkantoor Wolters

Arbeidsrecht | Ondernemingsrecht | Contractenrecht |

Mediation

info@advocatenkantoorwolters.nl

www.advocatenkantoorwolters.nl


1 oktober 2022

Sat, 01 October